Ydinarvomme

Luottamus

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Painotamme tinkimätöntä rehellisyyttä kaikissa toiminnoissamme.
 

Kumppanuus

Uskomme luottamuksen syntyvän molemmille osapuolille hyötyä tuovista ja pitkäaikaisista kumppanuuksista.
 

Laatu

Laatu symboloi toimintaamme ja valmistamiamme tuotteita. Menestyksemme takana on ammattitaitoinen henkilöstö, korkealaatuiset raaka-aineet ja moderni tuotantoteknologia.
 

Luonnon ja ympäristön kunnioittaminen

Yrityksemme toiminta perustuu kestävälle kehitykselle. Huolehdimme niin raaka-aineiden kuin koko toimintamme ympäristöystävällisyydestä.

 

Tuotamme ekologisesti kestäviä tuotteita ja palveluita. Pääraaka-aineemme puu on ympäristövaikutuksiltaan kiistatta parempi kuin kilpailevat raaka-aineet. Ympäristövaikutukset perustuvat mm. metsien uusiutuvuuteen ja kestävään metsätalouteen. PEFC -sertifikaatti takaa, että käyttämämme raaka-aine on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

75-vuotta suomalaista puunjalostusta

Toimintaamme on aina ohjannut kunnioitus luontoa ja luonnonvaroja kohtaan. Haluamme valmistaa korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat hyödyllisiä asiakkaillemme ilman, että toimintamme tai tuotteemme olisivat uhka ympäristölle tai luonnonvarojen käytölle.

Pääraaka-aineemme on puu, puusta valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä, ympäristöystävällisiä sekä turvallisia. Elinkaaren päättyessä ne ovat turvallisesti kierrätettävissä tai hävitettävissä.

Ympäristön kunnioittaminen heijastuu raaka-aineiden hankintaan, itse tuotantoon sekä varastointi- ja kuljetustoimintoihin. Raaka-aineet käytetään mahdollisimman tarkkaan, ja tuotantoketjun lopussa syntyvä puujäte toimitetaan paikallisille energialaitoksille sähkön ja lämmön tuotantoon. Itse puun jalostamiseen tarvitaan hyvin vähän energiaa.

Valitsemalla puusta valmistetun tuotteen säästät hiiltä sisältäviä energianlähteitä.