Olemme mukana Puuinfon Puupäivässä

25.11.2015

Puupäivä täyttää Wanhan Sataman 26.11.2015

Puuinfon valtakunnallinen Puupäivä kokoaa neljännen kerran peräkkäin yli 1000 osallistujaa Helsingin Wanhaan Satamaan. Tiedotteen laatimishetkellä vuoden 2015 Puupäivään on ilmoittautunut yli 1200 osallistujaa. Mukana on ennätysmäärä puu- ja rakennusalan yrityksiä.

Päivän osallistujajoukko koostuu pääasiassa rakennusalan eri toimijoista, suunnittelijoista, rakennuttajista ja urakoitsijoista sekä kuntapäättäjistä ja viranomaisista, joita tänä vuonna mukana on runsaasti. Noin kolmannes osallistujista edustaa puutuoteteollisuutta ja puutavarakauppa.

Päivän seminaarit tarjoavat tänä vuonna käytännön kokemuksia toteutetuista puurakennushankkeista. Esillä ovat rakennetut puukerrostalot sekä vanhojen kerrostalojen korjaaminen ja täydennysrakentaminen. Lisäksi seminaareissa käsitellään suuria puurakenteita ja puusiltoja. Kansainvälisinä esimerkkeinä kuullaan katsaus Keski-Euroopan puurakentamisen trendeistä, nähdään Wienin hybridirakenteisen 24-kerroksisen pilvenpiirtäjän esittely sekä tutustutaan Guggenheimin museon arkkitehti ja rakennesuunnitelmiin.

Puualan perinteisessä Puumarkkinapäivässä, jota vietetään jo 41. kerran, kuullaan teollisuuden ja kaupan katsausten lisäksi puutuotteiden vienninedistämisestä Kiinaan sekä siitä, mitä puurakentamisen edistämisellä on saatu aikaan tilastojen valossa.

Puupäivä huipentuu vuoden 2015 Puupalkinnon saajan julkistukseen.

Puuinfon järjestämä valtakunnallinen Puupäivä on järjestyksessään 20. Ensimmäistä Puupäivää vietettiin vuonna 1996.

Lisätietoja:www.puupaiva.com

Puuinfo


Lisää uutisia Arkistoon