Partner för lönsam företag

Partnerskap betyder oss förtroende. Som våra kund vill vi effektivisera och bättra din företag. Ofta vi har färdig lösning i våra urval. Våra professionella produktplanerare och försäljare ser fram emot att du tar kontakt och hjälper dig hitta de allra bästa förpackningslösningarna för dina produkter.

Konsultverksamhet och teknisk planering

Det första skedet i planeringsprocessen är oftast att kartlägga de krav den produkt som ska förpackas ställer. Detta innebär att man reder ut vilka råmaterial och vilken konstruktion som är de mest lämpliga, samtidigt som man ser på vilken som är den vettigaste frakten och på förpackningens hela livscykel. Innan vi tillverkar en förpackning åt din produkt gör vi ritningar eller 3D-bilder på den förpackning som du beställt. För en del produkter kan det vara nödvändigt att göra ett provexemplar, så att vi kan försäkra oss om att förpackningen kommer att fungera som den ska under hela sin livstid.

Kostnadsbesparingar med effektiv kontroll av lager

Det är viktigt för kostnadseffektiv affärsverksamhet att planera, följa, kontroll och raportera lagervärde. Vi kan erbjuda lager för hemtagning och konsignationslager. Vi har möjlighet att hålla ett lager för hemtagning för dina förpackningar. På detta sätt kan du spara lagerutrymme och kostnader genom att beställa större partier. Vi kan garantera snabba och exakta leveranser från vårt lager till ditt lager.

Lår oss ta hand om förpackningen

Ibland är den vettigaste lösningen att koncentrera sig på det man är bäst på och att låta andra proffs ta hand om andra skeden inom produktionen. Låt oss ta hand om din förpackning: så att du kand minska dina kostnader, så att du kan spara tid och så att du kan koncentrera dig på ditt expertområde.

Transport och logistik tjänsten

Låt oss ta hand om dina transport- och logistiktjänster. På så sätt får du tillgång till vår gedigna erfarenhet och vårt samarbete med ett omfattande nätverk inom logistik- och transportbranschen.Vi tar fram den mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen för dina behov och garanterar en pålitlig, flexibel och snabb leverans av dina produkter.

Certifikat och test av förpackningar

Vi kan låta testa din förpackning och skaffa ett farligt gods-certifikat för den. Om din förpackning behöver vara särskilt hållbar, kommer att utsättas för extra stor belastning eller måste staplas på något särskilt sätt, kan vi testa den för dessa förhållanden.

Hållbara pall och förpackning kan behöva förnyelse - efter långtidigt användning

Vi levererar hållbara förpackningslösningar med lång livslängd. De olika lösningarna får ännu längre livstid tack vare vårt omfattande sortiment av reservdelar.