Standardpallarna håller för användning år efter år

Vårt sortiment omfattar alla lastpallar i standardstorlek som används i Finland:

  • 1/2 EUR pall (800 x 600 mm)
  • EUR pall (800 x 1200 mm) (standard UIC 4352)
  • FIN pall (1000 x 1200 mm) (standard SFS-EN 13698-2)

EUR -, FIN - och 1/2 EUR pallar är en del av lagersortiment, vi kan leverera standardpallar mycket snabbt och flexibelt.

 
Bryggeripallaerna

Bryggeripallarna har varit en viktig del av vårt sortiment ända sedan vi inlett vår verksamhet. Idag skräddarsydds de till mått och konstruktion enligt kundspecifika önskemål. Våra kunder uppskattar våra bryggeripallar, som tillverkas på automationslinjer och som förstärks med rörnitar. Erfarenheterna har visat att de håller för mycket hård användning under en lång livstid.

För oss är det viktigt att göra det möjligt för våra kunder att hålla snabba och flexibla leveranstider, att koncentrera sina inköp, att effektivera sina produktionslinjer och sin lagring samt att minska sina fraktkostnader.

Storleker av PAN pallar:

  • 1/2 PAN  (800 x 600 mm)
  • EUR PAN  (800 x 1200 mm)
  • PAN  (900 x 1200 mm)

 

CP-paller standardiserade av kemiinindustrin

Kemiindustrin i Europa har fastställt standarder för pallar som används i kemiindustrin. När man utarbetat dessa standarder har man fäst särskild uppmärksamhet vid kvaliteten, säkerheten och miljöfaktorerna.

 

Jämn kvalitet med årtiondens erfarenhet

Våra standardpallar tillverkas på strikt övervakade automationslinjer som testas ständigt. Detta leder till att kvaliteten är jämn och fungerande och kan garanteras. Vårt råmaterial är till sitt ursprung PEFC-certifierat, så när du väljer en OR-pall standardpall bär du tillsammans med oss ansvar för en hållbar användning av våra gemensamma naturresurser. Genom en hållbar användning kan vi trygga naturresurserna också för kommande generationer.

Kontak oss!