Jämn kvalitet med årtiondens erfarenhet

Våra standardpallar tillverkas på strikt övervakade automationslinjer som testas ständigt. Detta leder till att kvaliteten är jämn och fungerande och kan garanteras.  Vårt råmaterial är till sitt ursprung PEFC-certifierat, så när du väljer en OR-pall standardpall bär du tillsammans med oss ansvar för en hållbar användning av våra gemensamma naturresurser. Genom en hållbar användning kan vi trygga naturresurserna också för kommande generationer.

 
Återanvändbara lastpallar

En återanvändbar lastpall håller för tidens tand och hård belastning. Den starka pallen med fanerskiva håller för användning igen och igen. Den absolut största fördelen med återanvändbara lastpallar som har en lång livslängd är absolut deras kostnadseffektivitet. En återanvändbar lastpall är konkurrenskraftig och betalar sig själv tillbaka mycket snabbt.

Återanvändbara pallar lämpar sig utmärkt för såväl intern som extern logistik, alltid när det förekommer regelbunden varutransport mellan företagets egna verksamhetspunkter eller mellan olika företag.

 

Containrar för förvaring av ostar under deras mogningsprocess

Vi har tillsammans med en av Finlands främsta producent av mejeriprodukter utvecklat lösningar för förvaring av olika ostar under deras mogningsprocess.

 

Förvaring och lagring av Emmenthaler och andra runda ostar

De containrar som planerats för runda ostar fungerar samtidigt som en form, som optimerar ostens storlek och form. I sitt grundutförande består containern av en lastpall på övre och nedre gaveln samt av en ram i fyra delar. Ostcontainrar i plywood belagd med fenolimpregnerat ytskikt: Hygienisk och enkel att rengöra, lätt, hållbar, lätt att hantera, stapelbar ock återanvändbart material.

 

Mognad och förvaring av rektangulära ostar

Förvaringen av rektangulära ostar baserar sig på att osthyllorna går att vända. Tack vare denna egenskap mognar mjuka och halvhårda ostar jämnt. Osthyllorna skräddarsys enligt dina behov, fråga mera!

Tjocklek: 15 - 50 mm, bredd 200 - 1000 mm, längd 400 - 4200 mm

 

Ursprungskedjan för vårt råmaterial är certifierad

Råmaterialet för våra återanvändbara pallar är PEFC-cetifierat och det har torkats enligt ISPM15-standarden. Alla våra återanvändbara pallar är IPPC-certifierade, vilket innebär att de kan användas för paketering av produkter som ska exporteras.              

                                               

Automatiska produktionslinjer garanterar en jämn kvalitet

Lastpallarna i vårt sortiment tillverkas på effektiva automatiserade linjer, vilket garanterar ett hållbart slutresultat av hög kvalitet. Automatisk spikning och främst nitande av spikarna gör så att bärytans brädor hålls fast märkbart bättre. Spikningen i de återanvändbara lastpallarna har en lång livslängd, eftersom de motsvarar spikningen i standardpallar.

 

Ännu flera användningsmöjligheter med pallkragar och lock

Pallkragarna och locken gör pallen ännu mera mångsidig - bekanta dig med vårt urval här.

 

Kontak oss!