Praktiskt och kostnadseffektivt

Hopfällbara plywoodlådor är ett effektivt sätt att minska på transportkostnaderna. Förutom att plywoodlådorna är lätta och effektivt utnyttjar transportutrymmet är de hållbara förpackningar som är lätta att återanvända. De skräddarsys dessutom alltid för att passa din produkt och dina behov.

Just On-Steel -plywood lådor

Ramen i Just On Steel-lådorna är sammanfogad med varmförzinkade metallprofiler och har en utstående del i den övre och nedre kanten. Den metallprofil som pressats fast i lådornas lock och botten fungerar som motstycke till snabblåset. Tack vare snabblåsmekanismen går det mycket snabbt och enkelt att montera och stänga lådorna.

Just On Steel-lådorna finns i tre olika utföranden:

 •     S-pak 1 - Hopfällbara plywoodlådor används mycket inom flygfrakten
 •     S-pak 3 - Snabb och enkel - hopfällbar ram med botten och lock. Består av en del.
 •     S-pak U4 (L4) - Ett utmärkt alternativ för stora produkter - tvådelad U-formad ram, med ett löstagbart sidoelement, botten och lock.
 •     S-pak 6 - För produkter som är svåra att förpacka - en sexdelad låda, där alla delar av ramen liksom botten och lock är skilda element.
Just On-Wood -plywood lådor

Just On Wood-lådorna består av en böjlig ram i en del, som har sammanfogats med en pressad, galvaniserad metallist. Ramen fästs vid bottnen och locket genom att det spikas eller skruvas fast eller alternativt genom bandning.

 •     W-pak 2 - Ram i en del och lock.
 •     W-pak 3 - Ram i en del, botten och lock.
Just On-Mixed -plywood lådor

I Just On-Mixed -plywood lådor är kombinerat Just On-Steel och Just On-Wood komponent. Just On-Mixed erbjuder alternativa för förpackning av annorlunda pakning produkter.

Just On-Mixed plywood låda kan vara:

 •     Övre kanten av Just On-Steel lådor är snabblåset, lådan stängas med lock. Nedre kanten och botten eller alternativt pal är enligt Just On-Wood konstruktion.
 •     Locket av plywood lådan kan öppnas och stängas igen eftersom an metallprofil i övre kanten av plywood låda. I nedre kanten är Just On-Steel snabblåset för att fästa.
 •     Återvändbara plywood låda som är kombinerats av Just On-Wood ram med Just On-Steel lock och botten. Lådan stängas med banding eller metal spärr lås.

VAK förpakningar för global transport

När farligt gods hanteras och transporteras ska förpackningarna vara säkra och uppfylla bestämmelserna. Våra förpackningar för transport av farligt gods är godkända av VTT och de uppfyller de krav för ett UN-godkännande, som ställs på transportförpackningar för farliga ämnen typ 4 D eller 4 DV. Förpackningarna kan användas vid transport på väg, på järnväg, med flyg, och sjövägen i Finland och internationellt. Förpackningar godkända av VTT kan användas som yttre förpackning för ämnen i förpackningsgrupp I, II och III. Det gods som förpackas kan vara olika flytande eller fasta farliga ämnen.

VAK urval

Vårt sortiment av förpackningar för transport av farliga ämnen består av fyra olika stora (både på längden och bredden) plywoodförpackningar. Höjden på förpackningarna varierar enligt de nämnda måtten. Förpackningarna UN 4, UN 6 och UN 8 tillverkas av 6 mm tjock björkplywood och UN 12 tillverkas av 8 mm tjock björkplywood.

Mått av förpakning (längd x width x höjd):

 • UN 4,400 mm x 300 mm x 100-400 mm
 • UN 6, 600 mm x 400 mm x 100-600 mm
 • UN 8, 800 mm x 600 mm x 150-800 mm
 • UN 12, 1200 mm x 800 mm x 200-615 mm
Konstruktion av VAK förpakningar

Den tredelade konstruktionen i de av plywood tillverkade förpackningarna för transport av farligt gods består av en hopfällbar ram, lock och botten.

 • S-pak 3 - Hopfällbar ram i en del, lock och botten.

Kostnadseffektiv förpackning av stora och tunga produkter

Lådorna och containrarna i plywood som har en fast konstruktion lämpar sig särskilt väl för kostnadseffektiv transport av stora och tunga produkter. Förpackningarna tillverkas enligt dimensionerna på dina produkter Savopaks plywoodcontainrar är särskilt hållbara tack vare sin starka stödkonstruktion och väger mycket mindre än till exempel förpackningar tillverkade av brädor.

Plywoodlådorna och -containrarna byggs upp av sex element som spikas eller skruvas ihop. Containrarna blir enklare att flytta tacka vare att de kan placeras på en lastpall, ett underlag eller medar.         

Som alternativ till plywood tillverkar vi också lådor och containrar av trä, OSB, mdf, fiberskiva, spånskiva osv.

Ta kontakt, så utvecklar vi tillsammans den bästa lösningen för din produkt.

Kontak oss!


 

 

 

Just On-Steel

 

 

 

Just On-Wood

 

 

 

Just On-Mixed