Kumppani kannattavaan liiketoimintaan

Meille kumppanuus merkitsee luottamusta. Asiakkaanamme haluamme tehostaa liiketoimintaasi ja parantaa liiketoimiesi kannattavuutta. Pitkäaikainen yhteistyö eri toimialoilla toimivien yritysten kuljetus- ja varastointiratkaisujen toteuttajana antaa meille vankan pohjan olla kehittämässä ratkaisuja myös Sinun tarpeisiisi. Usein valmis ratkaisu löytyy laajasta valikoimastamme. Ammattitaitoinen myynti- ja tuotesuunnitteluhenkilöstömme odottaa yhteydenottoasi voidakseen auttaa Sinua löytämään parhaimman kuljetus- ja varastointiratkaisun tarpeisiisi.

Konsultointi ja tekninen suunnittelu

Suunnitteluprosessimme käynnistyy pakattavien tuotteiden vaatimusten kartoittamisella. Tämä tarkoittaa raaka-aineen, rakenteen, mittojen ja järkevimmän kuljetusmuodon selvittämisellä yhdistyen lavan ja/tai pakkauksen elinkaareen. Piirustukset toimitetaan tarjotuille tuotteille hintatietojen kanssa. Erikoispakkaukset voivat vaatia mallikappaleiden tekemisen, jotta voidaan varmistaa pakkauksen toimivuus sen elinkaaren eri vaiheissa.

Kustannussäästöjä tehokkaalla varastojen hallinnalla

Haluamme mahdollistaa kustannussäästöjä Sinulle tarjoamalla palveluja varastosi hallintaan sekä tarjoamalla mahdollisuuden kotiinkutsuvarastoon ja kaupintavarastoon. Varastoarvojen suunnittelu, seuranta, hallinta ja raportointi ovat tärkeä osa kustannustehokasta toimintaa. Yhteistyössä voimme olla varmoja toimintojen tehokkuudesta myös lava- ja pakkausvarastojesi osalta.

Kustannussäästöjä syntyy mm. tilaamalla suurempia tuotantoeriä ns. kotiinkutsuvarastoon samalla oman varastoinnin tarve vähenee. Takaamme nopeat ja ajallaan olevat toimitukset varastostamme Sinun varastoosi. Meiltä lavat myös kaupintavarastoon.

Jätä pakkaaminen meidän huoleksi!

Joskus vain on järkevintä keskittyä omaan ydinosaamiseen ja ulkoistaa muut toiminnot alan ammattilaisten käsiin. Anna meidän pakata puolestasi: pienentääksesi kustannuksia, säästääksesi aikaa ja keskittyäksesi ydinosaamiseesi

Kuljetus ja logistiikkapalvelut

Voit ulkoistaa myös kuljetus- ja logistiikkapalvelut meidän hoidettavaksi. Tarjoamme käyttöösi pitkäaikaisen kokemuksemme ja yhteistyömme laajan kuljetus- ja logistiikkapalveluja tarjoavan verkostomme kanssa. Me etsimme sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun Sinun tarpeisiisi ja takaamme luotettavat, joustavat ja nopeat toimitukset tuotteillesi.

Serftifikaatit ja testaaminen

Voimme testauttaa pakkauksesi ja hankkia VAK sertifikaatin  testauksesta. Mikäli pakkauksesi tarvitsee erityistä kestävyyttä, rasitusta tai pinoamista, voimme testauttaa pakkauksesi myös näiden varalle.

Vahvatkin lavojen osat voivat tarvita uusimisen - tosin vasta pitkäaikaisen käytön jälkeen

Uudelleen käytettävien lavojen pitkä käyttöikä pitenee varaosapalvelumme myötä. Esimerkiksi kiertävien lavojen ja lavakaulusten käyttöikää voidaan jatkaa pienen "huoltotoimenpiteen" ansiosta. Vaihdettavia osia ovat mm.: välituet, kansi-, pohja- ja välilaudat sekä lavakaulusten saranat.