Standardilavat kestävät pitkän kiertoiän

 

Valikoimamme kattaa Suomessa käytössä olevat standardikokoiset lavat:

EUR -, FIN - ja 1/2 EUR lavat ovat varastotuotteita - toimitukset nopeasti ja joustavasti!

 
Panimolavat kestävät vuosien kiertoa

Panimolavat ovat olleet merkittävä osa tuotevalikoimaamme toimintamme alusta saakka. Automaattilinjallamme valmistuvat putkiniitein vahvistetut panimolavat, jotka kestävät pitkän käyttöiän sekä todella raskasta käyttöä. Ne räätälöidään, mitoiltaan ja rakenteeltaan, asiakaskohtaisesti vaatimusten mukaan. Valmistamme juomateollisuuden käyttöön myös ns. adapterilavoja.

Panimolavoja valmistamme standardikokoisina:

 

Kemianteollisuuden standardisoimat CP-lavat

Euroopan kemianteollisuus on määritellyt standardeja kemianteollisuudessa käytettäville lavoille. Erikoishuomio näitä standardeja laadittaessa on ollut laadussa, turvallisuudessa ja ympäristötekijöissä. Meillä on kokemusta standardinmukaisesta CP-lavojen valmistuksesta.

 

Tasaista laatua vuosikymmenten kokemuksella

Standardilavamme valmistuvat tiukkaan valvotuilla ja jatkuvan testauksen alla olevilla automaatiolinjoillamme, joten laatu on tasaista ja taattua. Standardilavojemme raaka-aineen alkuperä on PEFC-sertifioitua, joten valitsemalla OR-lavan standardilavat kannat huolta yhdessä kanssamme yhteisten luonnonvarojemme kestävästä käytöstä. Kestävällä käytöllä voimme turvata luonnonvarat myös tuleville sukupolville.

Pyydän ottamaan yhteyttä: