Käytännöllistä ja kustannustehokasta

Kokoontaittuva vanerilaatikko on tehokas tapa pienentää rahtikustannuksia. Keveyden ja kuljetustilan käyttötehokkuuden lisäksi vanerilaatikot ovat kestäviä ja helposti kierrätettäviä pakkauksia, jotka mitoitetaan asiakaskohtaisesti.

Just On-Steel -vanerilaatikot

Just On-Steel -laatikoiden vaipassa on nurkissa kuumasinkityt metalliprofiilit sekä ylä- ja alareunassa kielekkeet, jotka toimivat kätevänä pikalukkona. Laatikoiden kanteen ja pohjaan puristettu metalliprofiili toimii vastakappaleena pikakiinnitykselle.

Just On-Steel -laatikoiden rakennevaihtoehdot:

 •     S-pak 1 - Sopii lentorahdille
 •     S-pak 3 - Nopeaa ja helppoa - yksiosainen kokoontaittuva vaippa, pohja ja kansi.
 •     S-pak U4 (S-pak L4) - Suurille tuotteille erinomainen vaihtoehto - kaksiosainen U-muotoon tehty vaippa,  yksi irrallinen sivuelementti, pohja ja kansi.
 •     S-pak 6 - Hankalasti pakattaville tuotteille -  kuusiosainen laatikko, jossa kaikki vaipan osat ovat erillisinä elementteinä samoin kuin pohja ja kansi.
Just On-Wood -vanerilaatikot

Just On-Wood -laatikot muodostuvat yksiosaisesta taittuvasta vaipasta, jonka osat on liitetty toisiinsa puristetuilla galvanoiduilla metallilistoilla. Kannessa ja pohjassa on puulistat - laatikko suljetaan vannehtimalla, naulaamalla tai ruuvaamalla.

 •     W-pak 2 - Yksiosainen vaippa ja kansi
 •     W-pak 3 - Yksiosainen vaippa, pohja ja kansi.
Just On-Mixed -vanerilaatikot

Just On-Mixed -vanerilaatikoissa yhdistetään Just On-Steel- ja Wood -laatikoiden komponentteja. Just On-Mixed tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja mitä erilaisimpien tuotteiden pakkaamiseen.

Just On-Mixed -vanerilaatikko voi esimerkiksi olla:

 •     Vanerilaatikon vaipan yläreunassa on Just On-Steel -pikalukot, laatikko suljetaan Just On-Steel -kannella. Vaipan alareuna ja pohja tai vaihtoehtoisesti lava on Just On-Wood -rakenteen mukainen.

 

 • Vanerilaatikon kansi on uudelleen avattavissa ja suljettavissa vaipan yläreunassa olevan metallisalvan ansiosta. Vaipan alareunassa on Just On-Steel -pikalukot pohjan kiinnitystä varten.

   

 • Vanerilaatikko on useampaan kertaan käytettävä vanerilaatikko, joka saadaan yhdistämällä Just On-Wood -vaippa Just On-Steel -kanteen ja pohjaan. Laatikko suljetaan esimerkiksi vannehtimalla tai metallisalvoilla.

VAK -pakkauksia globaaleihin kuljetuksiin

Vaarallisia aineita käsiteltäessä ja kuljetettaessa ovat niiden pakkaukset oltava turvallisia ja sääntöjen mukaan hyväksyttyjä. Valikoimamme VAK -pakkaukset ovat VTT:n hyväksymiä ja ne täyttävät 4 D tai 4 DV-tyyppisten vaarallisten aineiden kuljetuspakkauksien UN-hyväksymiselle asetettavat vaatimukset. Pakkaukset soveltuvat käytettäviksi maantie-, rautatie- meri- ja ilmaliikenteessä Suomessa ja kansainvälisesti. VTT:n hyväksymiä pakkauksia voidaan käyttää ulkopakkauksina pakkausryhmien I, II ja III aineille. Pakattavat aineet voivat olla erilaisia kiinteitä tai nestemäisiä vaarallisia aineita.
 

VAK -valikoima

Valikoimamme muodostuu pituuden ja leveyden osalta neljästä eri kokoisesta vaneripakkauksesta, joiden korkeus voi vaihdella alla mainittujen mittojen mukaan. Raaka-aineena UN 4, UN 6 ja UN 8:ssa 6 mm paksu koivuvaneri ja UN 12:ssa 8 mm paksu koivuvaneri.

Pakkausten ulkomitat (pituus x leveys x korkeus):

 • UN 4,400 mm x 300 mm x 100-400 mm
 • UN 6, 600 mm x 400 mm x 100-600 mm
 • UN 8, 800 mm x 600 mm x 150-800 mm
 • UN 12, 1200 mm x 800 mm x 200-615 mm
VAK -pakkausten rakenne

Vanerista valmistettujen VAK -pakkausten kolmiosainen rakenne muodostuu kokoon taittuvasta yksiosaisesta vaipasta, kannesta ja pohjasta.

 • S-pak 3 - Kokoon taittuvasta yksiosainen vaippa, kansi ja pohja

Suurten ja raskaiden tuotteiden kustannustehokkaaseen kertapakkaamiseen

Vanerista valmistetut kiinteärakenteiset laatikot ja kontit soveltuvat erityisen hyvin suurten ja raskaiden tuotteiden kustannustehokkaaseen kuljetukseen. Pakkaukset valmistetaan tuotteidesi mittojen mukaan. Savopakin vanerikontit ovat erityisen kestäviä vahvan tukirakenteen ansiosta, sekä esim. lautapakkauksiin verrattuna huomattavasti kevyempiä. Vanerilaatikot ja -kontit rakentuvat kuudesta elementistä, jotka naulataan tai ruuvataan toisiinsa. Konttien liikuteltavuus helpottuu lavan, alustan tai jalaksien avulla. Erittäin painavien tuotteiden kuljetukseen soveltuu hyvin vanerilaatikko tai -kontti, jota on vahvistettu puisella kehikolla.          

Vaihtoehtona vanerille valmistamme myös laatikoita ja kontteja puusta, OSB:stä, mdf:stä, kovalevystä, lastulevystä jne

Optimoi pakkausten toimitus Sinulle sopivaksi: osina, osakasattuna tai valmiiksi koottuna

 

Lautakehikolla vahvistettu vanerikontti

Erittäin painavien tuotteiden kuljetukseen soveltuu hyvin vanerilaatikko tai -kontti, jota on vahvistettu puisella kehikolla. Tästä kontista saadaan räätälöityä myös lentorahtiin soveltuva pakkaus. 

 

 

 

Just On -Steel

 

 

 

Just On -Wood

 

 

 

Just On -Mixed