Puupakkaukset räätälöidään tuotteellesi!


Valmistamme puupakkauksia teollisuustuotteiden ja niiden osien kuljetukseen merirahtina tai maantierahtina. Lautalaatikot ja lautahäkit mitoitetaan tuotteellesi, tuotantolinjoillesi ja kuljetusmuotoon nähden sopivaksi.

Optimoidaan pakkaus ja toimitus tuotteillesi sekä toiminnoillenne sopivaksi:

  • Rakenne
  • Kokoaminen ja kiinnitys
  • Pakkauksen valmiusaste toimitettaessa: osina, osakasattuna, valmiiksi koottuna
  • Kuljetusketjun tehokkuus pakkauksen koko elinkaaren aikana
  • Pakkauksen lisävarusteet: suojaus, sinetit, merkinnät jne.


Puusta valmistamme pakkausalustoja ja suojia turvaamaan erikoistuotteet kuljetuksen ajaksi:

  • Lautamattoja käytetään mm. lieriön muotoisten tuotteiden suojaamiseen kuljetuksen aikana. Lautamattoja valmistetaan puusta ja vanerista.
  • Vankat kuljetusalustat soveltuvat suurten ja hankalasti kuljetettavien tuotteiden kuljetukseen.

Asiakkaillemme on aina ollut tärkeää toimia kustannustehokkaasti, niin myös meille.


Tämä on merkinnyt heille: ostojen keskittämistä, joustavia ja nopeita toimituksia, tehokkuutta tuotantolinjalla, pakkaamiseen käytetyn ajan vähenemistä, tehokkuutta varaston toiminnoissa, pienentyneitä rahtikustannuksia, materiaalien tehokkaampaa kierrätystä, pienempää ympäristökuormitusta ja täydellisiä toimitusprosesseja


Vuosikymmenien ajan olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa ponnistelleet ja onnistuneet saavuttamaan kustannustehokkuutta pakkausketjun eri osa-alueilla. Tähän on päästy mukautumalla 100%:sti asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin ja samalla räätälöimään uusia ratkaisuja niihin.

Puisen pakkausmateriaalin ISPM 15 -standardi

Valmistamamme pakkaukset on valmistettu ISPM 15 -standardin vaatimusten mukaisesti, ja ne soveltuvat käytettäväksi kansainvälisessä kaupassa. Pakkausmateriaali on valmistettu kuorettomasta puutavarasta. Puutavara on uunikuivattu (HT) standardin vaatimusten mukaisesti, lämpötila puun sisässä on vähintään 56 ˚C :tta vähintään 30 minuuttia.  Pakkaukset merkitään standardin mukaisesti IPPC -logolla, maatunnuksella ja valmistajan tunnusnumerolla sekä käsittelymerkinnällä.

 

 

Pyydän ottamaan yhteyttä