Viimeistele pakkauksesi käyttötarkoitukseesi sopivaksi

Toimitamme pakkauksesi räätälöidyisti viimeisteltynä. Lisävarusteilla ja viimeistelyillä saadaan helppokäyttöisyyttä, kestävyyttä, turvaa sekä minimoitua kuljetuksen aikaiset vauriot.

 

Hyvin pakattu - hyvin suojattu

Vaihtoehtoja pakkauksen sisäosan suunnittelulle on loputtomasti. On varmistettava tuotteen liikkumattomuus, hankauksen estäminen, lämpötilan pysyminen optimaalisena pakkauksen sisäpuolella sekä pidettävä tuotteet kuivana.


Kysy meiltä tarjous myös pakkaustarvikkeista!

Suojele tuotteitasi kuljetuksen aikaiselta väärinkäytöltä

Toimitamme pakkaukseesi tarvittavat indikaattorit voidaksesi jäljittää kuljetuksenaikaiset väärinkäytöt ja vahingot.

Vientipakkaustarvikkeet:

Pehmusteet ja pakkaustäytteet:

Muut pakkaustarvikkeet:

 

Pidennä pakkauksen ikää oikealla pintakäsittelyllä

Vanerilaatikot voidaan pintakäsitellä mm. suojaamaan eri sääolosuhteilta ja/tai viestimään yrityksen visuaalista ilmettä. Pintakäsittely voi olla esim. lakka, maali, kastokylläste tai valmiiksi pinnoitettu filmivaneri.

Persoonallinen pakkaus huomataan

Varmista, että pakkauksesi on yrityskuvasi mukainen personoimalla se logon, kuvituksen ja maalauksen avulla. Pakkaukseen voidaan tehdät käytön vaatimat merkinnät: käsittelymerkit, pakkausohjeet, osoitteet, tunnusnumerot tai muu koodimerkintä (QR jne.).

Varaosat ja lisätarvikkeet

Me toimitamme kestäviä ja pitkäikäisiä pakkausratkaisuja. Vielä pitkäikäisemmiksi ratkaisut tulevat kattavan varaosapalvelun ansiosta.