Räätälöityjä ratkaisuja erityistarpeisiin

Vuosikymmenten ajan olemme olleet kumppanina kehittämässä erikoisratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Tämän yhteistyön tuloksena ovat syntyneet esimerkiksi kaivos- ja louhintatoiminnan tarpeisiin soveltuvat erikoislavat sekä päivittäistavarakaupan käyttämät Encore -kuormalavat, joissa käytetään päivittäistavarakaupan vaatimuksen mukaisesti RFID -tekniikkaa. Meijerituotteille olemme kehittäneet ratkaisuja erilaisten juustojen kypsytykseen ja säilytykseen.

 
Kesto- ja ikilavat kestävät aikaa ja rasitusta!

Pitkäaikaisten uudelleen käytettävien lavojen etuna on ehdottomasti niiden kustannustehokkuus, ne maksavat itsensä takaisin hyvin nopeasti. Lavoja käytetään niin sisäisessä kuin ulkoisessakin logistiikassa, aina kun säännöllistä tavaraliikennettä on yrityksen omien toimipisteiden välillä tai muiden yritysten kanssa.

 

Kontteja, lavoja ja hyllyjä juuston kypsytykseen ja säilytykseen

Meiltä löytyy ratkaisu niin lohko- kuin tahkojuustojenkin kypsytykseen ja säilytykseen.

Emmenthalin ja muiden lohkojuustojen säilytys ja varastointi

Lohkojuustoille suunnitellun kontin tarkoituksena on toimia "muottina" juustolle eli optimoida juuston koko ja muoto. Peruskontti muodostuu kontin alla ja päällä olevasta lavasta sekä neljä osaisesta vaipasta. Filmivanerista valmistettu juustokontti on: hygieeninen ja helposti puhdistettava, kevyt, kestävä, helposti käsiteltävä, pinottava ja kierrätettävää materiaalia.

Tahkojuustojen kypsytys ja säilytys

Tahkojuustojen kypsytys perustuu juustolavan käännettävyyteen, jolloin pehmeät ja puolikovat juustot kypsyvät tasaisesti.

Juustoloiden säilytystarpeisiin valmistamme myös kuusesta elintarvikkeille hyväksyttyjä hyllylevyjä. Hyllylevyt voidaan räätälöidä seuraavien mittojen mukaisesti: paksuus 15 - 50 mm, leveys 200 - 1000 mm, pituus 400 - 4200 mm

 

Kaidelavalle varastoit tehokkaasti

Kaidelavat on kehitetty varastojärjestelmäksi esim. renkaille, putkille. Varastotila saadaan hyödynnettyä tehokkaasti kaidelavan avulla. Pinottujen kaidelavojen on testattu kestävän useiden tonnien paino.

 

Räätälöityjä ratkaisuja myös Sinulle!

Asiakaskohtaisesti räätälöity lava on mitoiltaan ja rakenteeltaan suunniteltu tarkasti käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Räätälöimme lavat erityisvaatimusten mukaan kulmaviistein, maalauksin ja merkkauksin jne. Erilaisilla rakenneratkaisulla voidaan helpottaa pakkaamista, lavojen siirtelyä ja pinoamista.

Raaka-aine alkuperäketjumme on sertifioitu

Raaka-aineemme on PEFC-sertifioitua ja ja raaka-aine on kuivattu ISPM15-standardin mukaisesti, joten ne soveltuvat myös vientiin menevien tuotteiden pakkaamiseen. Merkkinä tästä lavoista löytyy standardin vaatimat merkinnät (IPPC).                                                   

Automaattiset tuotantolinjat takaavat tasaisen laadun

Kuormalavamme valmistetaan tehokkailla automatisoiduilla linjoilla, joka on tae laadukkaalle ja kestävälle lopputulokselle. Automaationaulaus ja eritoten naulojen kotkaaminen parantavat kansilautojen kiinnipysyvyyttä huomattavasti. Kiertävien lavojen naulaus kestää pitkää kiertoikää, sillä se vastaa standardilavojen naulausta.

Lisää monikäyttöisyyttä lavakauluksilla ja kansilla

Lavakaulukset ja kannet lisäävät lavan monikäyttöisyyttä - tutustu valikoimaamme tästä.