Kertalavat nopeasti ja vaivattomasti!

Valikoimamme on jalostunut vuosikymmenien saatossa laajaksi ja kilpailukykyiseksi. Varastotuotteena vakiokoon kertalavoja heti toimituksia varten. Varastotuotteina kertalavoista light-, vakio- ja lujalavaversiot koossa 800x600, 1200x800 ja 1200x1000. Lavoja saatavana joko suorina (á 18 kpl) tai lomittaisina (á 25 kpl) nippuina.

Kertalavat myös asiakaskohtaisin mitoin

Suunnittelemme ja valmistamme kertalavoja räätälöidysti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Lavat mitoitetaan niille pakattavien tuotteiden mukaan, ja lavojen rakenteessa otetaan huomioon muut erikoisvaatimukset jotka helpottavat lavojen käsittelyä asiakkaidemme varastossa ja tuotannossa, sekä itse pakkaamisessa. Lavat voidaan lisäksi yksilöidä maalauksin ja merkkauksin.

Automatisoidusta tuotannosta hyötyy asiakas

Valikoimamme kertalavat valmistetaan tehokkailla automatisoiduilla linjoilla, joka on tae laadukkaalle ja kestävälle lopputulokselle. Automaationaulaus ja eritoten naulojen kotkaaminen parantavat kansilautojen kiinnipysyvyyttä. Kertalavojemme naulaus vastaa standardilavojen naulausta, joka standardien mukaan testataan säännöllisesti.

Raaka-aine alkuperäketjumme on sertifioitu

Kertalavojemme raaka-aine on PEFC-sertifioitua ja raaka-aine on kuivattu ISPM15-standardin mukaisesti, joten ne soveltuvat myös vientiin menevien tuotteiden pakkaamiseen.  Merkkinä tästä kertalavoistamme löytyy standardin vaatimat merkinnät (IPPC).      

Lisää monikäyttöisyyttä lavakauluksilla ja kansilla

Lavakaulukset ja kannet lisäävät kertalavan monikäyttöisyyttä - tutustu valikoimaamme tästä.

Ota yhteyttä