Olavi Räsänen Oy valmistaa kuormalavoja, lavakauluksia ym. räätälöityjä kuljetusalustoja Mikkelissä. Kuormalavoja valmistetaan kolmella automatisoidulla tuotantolinjalla. ORlavoille pakataan elintarvike-, rakennus-, auto-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja paperiteollisuuden tuotteita.

Olavi Räsänen Oy:n tytäryhtiö Savopak Oy tunnetaan kansainvälisesti luotettavana kuljetus- ja varastointipakkausten valmistajana. Savopak Oy valmistaa puisia ja vanerisia pakkauksia neljässä tuontantoyksikössä joista kolme sijaitsee Varkaudessa ja yksi Rantasalmella. Savopak -pakkauksiin pakataan auto-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja paperiteollisuuden tuotteita sekä kaivos- ja rakennusteollisuuden tuotteita. Räätälöityjä erikoispakkauksia toimitetaan mm. meijeriteollisuudelle ja puolustusvoimille. Kotimaan lisäksi pakkauksia viedään mm. Saksaan, Hollantiin, Belgiaan, Itävaltaan, Espanjaan ja Norjaan.

Kuljetus- ja varastointiratkaisujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti palveluja suunnittelusta varastointiin. Tuotteiden kuljetusta eri tuotantoyksiköiden tai loppukäyttäjien välillä leimaa täsmällisyys ja toimitusketjun virheettömyys, johon me toimitamme ratkaisun.