Juustokontissa kypsyy mm. Emmenthal

 

Yhdessä Suomen johtavan meijerituotteiden valmistajan kanssa olemme kehittäneet ratkaisuja erilaisten juustojen kypsytykseen ja säilytykseen.
Meiltä löytyy ratkaisu niin lohko- kuin tahkojuustojenkin kypsytykseen ja säilytykseen.

Lohkojuustoille suunnitellun kontin tarkoituksena on toimia "muottina" juustolle eli optimoida juuston koko ja muoto. Peruskontti muodostuu kontin alla ja päällä olevasta lavasta sekä neljä osaisesta vaipasta.

Filmivanerista valmistettu juustokontti on:

hygieeninen ja helposti puhdistettava

kevyt

kestävä

helposti käsiteltävä

pinottava

kierrätettävää materiaalia

 

Tahkojuustojen kypsytys perustuu juustolavan käännettävyyteen, jolloin pehmeät ja puolikovat juustot kypsyvät tasaisesti.


Juustoloiden säilytystarpeisiin valmistamme myös kuusesta elintarvikkeille hyväksyttyjä hyllylevyjä.

Hyllylevyt voidaan räätälöidä seuraavien mittojen mukaisesti:

paksuus 15 - 50 mm

leveys 200 - 1000 mm

pituus 400 - 4200 mm